Dragelor, când iarna pielea voastră este expusă influenței nebenefice a factorilor externi, necesită o atenție deosebită. Atunci trebuie nu doar să apelăm doar la cosmeticele corespunzătoare, dar să introducem de asemenea anumite schimbări în obiceiuri. Iar dacă iarna face, să nu aveți timp pentru asta și nici energie, atunci – este cea mai bună oră, să ne decidem la unul dintre tratamentele de lux și ieftine de pe platforma The Best Vouchers!

Iarna pentru piele

Cu siguranță o parte din voi va fi surprinsă, dacă spun că iarna trebuie să avem mai mult grijă, decât vara. Însă de ce? – putem întreba. Doar iarna ne ascundem de lume, practic întregul corp? O astfel de gândire este o greșeală gravă, iar datorită acesteia pielea noastră suferă!

Iarna pielea este expusă fluctuațiilor mari de temperatură. Afară la aerul răcoros, iar în interior la căldura „fără bariere”. Suplimentar, aerul uscat și lipsa vitaminei D. În efect pielea pierde apă, devenind gri și aspră. Se irită ușor, crapă și uneori ustură.

Toate acestea sunt efectul îngrijirii necorespunztoare!

Îngrijirea obligatorie

În perioada iernii, hidratarea pielii este absolut de bază! Atunci trebuie să o hidrată, hidratăm și încă o dată să o hidratăm! La fel tenul, ca și întregul corp, în special mâinile și picioarele. De ce trebuie să avem grijă în special? 

  • Fața

Dacă în perioada iernii pielea feței voastre este uscată, atunci necesită o cremă grasă înainainte de a ieși afară. În schimb, în cazul tenului gras sau mixt, este necesară o cremă mai ușoar, cel mai bine sub forma de gel. Însă ondiferent de tipul tenului, trebuie neapărat să ținem minte de filtrul, de cel puțin SPF 15! Adevărul este că iarna zilele sunt mai scurte, iar soarele mai puțin, însă lumina reflectată din zăpada albă, poate afecta pielea și să facă să îmbătrânească mai repede.

Să nu uităm de asemenea de buze. În perioada iernii – pielea lor subțire trebuie dată la fiecare oră cu balsam sau ruj și … ce este foarte important … să nu le lingem! 

  • Corpul

Corpul, deși acoperit, necesită de asemenea îngrijire. Experții recomandă utilizarea laptelui pentru spălat, în locul gelului care usucă, împreună cu utilizarea uleiurilor pentru baie sau direct pe corp. Nu se poate uita de asemenea de peeling-urile delicate și balsamele cremoase, cel mai bine cu ceară de albune, ulei de cocoș sau unt shea. Trebuie în schimb să evităm băile îndelungate cu spumă, deoarece în cazul pielii slăbite, acesteaa pot fi mai mult dăunătoare, decât ajutătoare. 

  • Mâinile și picioarele

Membrele noastre de asemenea necesită un dram de dragoste. Schimbă „șosetuțele” subțiri cu cele groase până după gleznă și acest lucru, obligatoriu din materiale naturale, în schimb pentru mâini se verifică mănușile care încălzesc delicat. În ambele cazuri nu este voie să uităm de asemenea de utilizarea regulată a cremelor din ceară sau glicerină.

Tratamente interesante de la The Best Vouchers

Pentru că în acest an am decis să petrec iarna în țara natală, trebuie să mă uit după tratamentele, care mă ajută să supraviețuiesc aceste luni reci. Și dacă afară este frig și mult vânt, căutările le-am început de la Internet.

În acest mod am dat de magazinul The Best Vouchers, pagina pe care găsim multe servicii interesante, împreună cu un departament extins de cosmetice și de îngrijire. Mai jos vă prezint câteva oferte de care am profitat și cele, la care plănuiesc să apelez.

1) Masaj cu lumânare 

Acest tratament mi-a atras atenția cel mai mult, datorită originalității sale și a descrierii intrigante. Activitatea se desfășoară într-un salon profesional de masaj, nu foarte departe de locuința mea.

Imediat după intrarea în salon, este simțită o energie vindecătoare, care este asigurată de efectul aromelor corespunzător alese, decorația interioară, lumina, dar de asemenea și a simpaticii doamne Ioana, care primește clienții. Pentru tratamentul meu nu trebuia să aștept mult, pentru că s-a demonstrat că totul este deja pregătit. A fost suficient să intru în sala, unde mă aștepta o masă mare pentru masaj, împreună cu doamna Valentina. Fără să mai aștept, m-am înfășurat doar în prosop, m-am pus pe masă, absorbeam o aromă minunată și m-am lăsat în mâinile doameni Valentina.        

Masajul a durat peste o oră, deși a trecut într-un moment. În perioada tratamentului o doamna foarte simpatică mi-a dezvăluit din ce este compusă lumânarea (hmmm … dacă îmi amintesc bine, era ceară de albine, soia și uleiuri esențiale) și cum funcționează (asta este interesant … ei bine, sub influența căldurii ceara se topește și se transformă într-un ulei de lux și cald). Căldura uleiului, care a apărut după topirea lumânării, mirosul subtil și masajul, au fost atât de plăcute, încât aproape am adormit.

Doamna Valentina s-a ocupat de spatele mei și de piept atât de bine, încât atunci când m-am ridicat, am avut impresia că sunt cu 10 ani mai tânără. Efectul hidratării pentru pielea mea a fost incredibil. Acea moliciune s-a menținut pentru următoarele trei săptămâni, iar eu mă simțeam pe deplin relaxată, cu energie și mai liniștită.

2) Curățarea și îngrijirea feței 

Decembrie și ianuarie au fost pentru mine foarte ocupate, iar din cauza asta nu am avut timp să mă ocup de tenul meu, așa cum trebuie. De aceea, după masajul alintător, am decis să îi ofer puțină dragoste, de asemenea și feței mele.

În perioada tratamentului, s-a demonstrat că în voucher-ul de la The Best Vouchers  am primit nu doar demachiere și peeling, dar de asemenea tonifiere, o fiolă, masaj pentru față și câteva tratamente diferite. Atenția deosebită, mi-a atras-o microdermabraziunea care se baza pe curățarea pielii, prin frecarea straturilor externe ale epidermei. Cum se desfășoară acest lucru? Asta nu voi dezvălui, deși adaug că merită cu adevărat să profităm de acest tratament. Mulțumită acestuia de pe fața mea au dispărut toate punctele negre, ridurile și decolorările, mulțumită acesteia recuperându-mi o față de adolescentă.  

  • Îngrijirea mâinilor și picioarelor 

Așa cum am amintit mai devreme, iarna este o perioadă grea pentru mâinile și picioarele noastre, iar ale mele din păcate, sunt o excepție. De aceea am fost tentată, de următorul pachet de tratamente, pentru a face față acesteia. De această dată a fost un set de manichiură și pedichiură, împreună cu o pregătire complexă.

Și de această dată, serviciul salonului a fost foarte rapidă, mulțumită acesteia nu trebuia să aștept mult. Când am intrat în cabinet, într-o clipire am fost așezată pe fotoliul, pe care cosmeticiana a început pregătirile pentru tratament.

Tratamentul a început de la peeling, un masaj excepțional de plăcut al mâinilor și eliminarea pielițelor de pe unghii. După care a venit timpul pentru manichiură și pedichiură. În efect, pielea de pe mâinile și picioarele mele arăta mult mai tânără și mult mai hidratată, iar pe unghii se afla o culoare uluitoare, pe care mi-a recomandat-o doamna manichiuristă ca foarte frumoasă,

  • Masaj cu ciocolată 

La acest tratament abia plănuiesc să mă duc și nu ascund, că abia aștept. Din păcate mai trebuie să aștept puțin, deoarece primul termen liber a fost destul de îndepărtate. Ei bine … se vede că nu doar eu îmi doresc să profit de acest serviciu minunat.  

În așteptare pentru tratament însă, am citit câte ceva despre proprietățile cosmetice ale ciocolatei și recunosc, că sunt uimit. Niciodată nu m-aș fi gândit, că mirosul ei și cofeina aflată  în aceasta, ajută la slăbire. Chiar dimpotrivă. Dieteticienii de obicei avertizează față de ciocolată, tratând-o ca ceva rău. Suplimentar, cacaoa închide delicat tonul carnației, iar obținerea efectului de bronz ușor fără solar sună foarte tentantă, mai ales că pe lângă masaj, pachetul conține de asemenea peeling.

Opinia mea despre The Best Vouchers?

Cu siguranță da! Pagina poate fi utilizată foarte ușor, tratamentele sunt interesante și nu costă prea mult, iar cu plata nu a fost nici cea mai mică problemă. Cardul cu codul, pe care trebuie să îl utilizăm pentru activarea cuponului, a venit într-un plic elegant cu instrucțiunile suplimentare – arată atât de frumos, încât nu m-aș rușina să îl fac cuiva cadou.

Platforma The Best Vouchers a apărut se pare, destul de curând și este abia în faza de dezvoltare, de aceea voucher-urile nu sunt foarte multe, însă echipa responsabilă de acest lucru, a promis să ofere treptat din ce în ce mai multe servicii – ne mai rămâne decât să îi credem pe cuvânt și să revenim acolo din când în când!

Cu nerăbdare aștept masajul meu și cu sigurană voi arunca priviri acolo foarte des, pentru că am văzut de asemenea câteva lucruri, care le-au atras pe cunoștiințele mele. Voi, iubitelor, aruncați de asemenea o privire acolo.